50 tisuća kuna

Pomozite malom heroju: Adrian treba kompliciranu i skupu operaciju!

probudi se
Foto: Facebook
07.07.2014.
u 16:18

Pulska udruga 'Probudi se' pokrenula je jednu od najvećih akcija od osnivanja...

Pulska udruga 'Probudi se' pokrenula je jednu od najvećih akcija od osnivanja. Naime, prije deset dana pokrenuta je akcija za pomoć malom Adrianu Malinariću, a priču o njemu udruga "Probudi se" objavila je i na službenom Facebooku, pozivajući sve građane dobre volje da pomognu dječaku i njegovim roditeljima. – Adrian je rođen u 29. tjednu, zbog manjka plodne vode i oslabljene funkcije posteljice, sa 570 grama i 30 centimetara. Na respiratoru je bio  šest dana i nakon toga imao je krvarenje u mozgu te kao posljedicu hidrocefalus. Nakon operacije i postavljanja vanjske drenaže, čini se da je to sada u redu. No, nedonošenost ima puno komplikacija. Adrian je još uvijek u Rijeci u bolnici i hrane ga na sondu. Operacija preponske kile čeka ga najesen, a nakon toga je potrebna skrotalna hipospadija, teška operacija. Nakon podrobnog istraživanja, jedino rješenje da se izbjegnu višekratne operacije i konstantno širenje kanala je da se operira kod stručnjaka Radoša Đinovića u Beogradu, u klinici Belmedic te da se problem riješi jednom, eventualno dvije operacije. Troškovi su veliki, a roditelji već u kreditima i nisu u mogućnosti pokriti cijeli trošak operacije i rehabilitacije. Operacija košta oko 4000 eura, a ukupan trošak s rehabilitacijom i liječenjem iznosi oko 50 tisuća kuna. U rujnu će se u Puli održati humanitarni koncert za Adriana, a dotad malom heroju možete pomoći uplatom na:

 

Udruga Probudi se, Emova 4, 52 100 Pula
Žiro račun: PBZ 2340009-1110516653
IBAN računa: HR92 2340 0091 1105 1665 3
SWIFT CODE: PBZGHR2X S naznakom (Donacija za Adriana)

Udruga će javno i transparentno objavljivati stanje uplata i donacija, a po dovršenoj akciji i kompletan će financijski izvještaj predočiti javnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije