planuo u četvrtak

Požar na Čiovu pod kontrolom: Cijelu noć na požarištu dežurat će 150 vatrogasca

Na otoku Čiovu ponovno buknuo požar
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/19
Autori: Vecernji.hr, Hina
29.07.2023.
u 00:08

Vatrogasci su uspjeli staviti požar pod kontrolu večeras oko 20 sati, a to znači kako postoji mogućnost mjestimičnog ponovnog razbuktavanja vatre

Požar na Čiovu, koji je planuo u četvrtak poslijepodne, stavljen je u petak navečer pod kontrolu, ali će cijelu noć na požarištu dežurati 150 vatrogasca i 40 vozila, izvijestili su iz DVD-a Slatina na Čiovu.

Vatrogasci su uspjeli staviti požar pod kontrolu večeras oko 20 sati, a to znači kako postoji mogućnost mjestimičnog ponovnog razbuktavanja vatre te će zbog toga na požarištu cijelu noć ostati svi gasitelji i vatrogasna vozila koji su u petak tijekom dana gasili požar, rekli su Hini u DVD-u Slatina. Dodali su kako će se i u subotu nastaviti vatrogasne aktivnosti na Čiovu.

VEZANI ČLANCI:

Dvojica muškaraca sinoć su privedena zbog dovođenja u vezu s izbijanjem požara. Jedan od njih, prema novim informacijama Policijske uprave splitsko-dalmatinske, prijavljen je jer je opće opasnom radnjom izazvao opasnost za imovinu i život. Druga osoba danas je poslijepodne puštena s obzirom na to da u odnosu na nju nisu utvrđeni elementi kaznenog djela. Više o tome pročitajte OVDJE.

VIDEO Na otoku Čiovu ponovno buknuo požar

Ključne riječi

Komentara 1

HO
homofobic
10:51 29.07.2023.

Kada ljudi interveniraju i gase pozar samo odgadaju prirodni proces. Pozar je prirodni proces izgaranja viska prirodne gorive mase i to onda mora izgoriti do samozagasenja. Jedino tako ce ucestalost pozara biti manja. U protivnom goriva masa se povecava i mogucnost ponovnog pozara se povecava a slijedeci pozar ce biti razorniji jer ce biti veci. Pozare bi se moralo ostaviti da izgore i zagase se sami.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije