Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGORJELA TRI AUTA

Poznat uzrok požara u garaži u uvali Preluk, za sve je kriv električni bicikl

Opatija: U garaži luksuzne vile izgorjela tri skupocjena vozila
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/4
04.02.2022.
u 21:27

Očevidom na požarištu je utvrđeno da se požar s električnog bicikla proširio unutar garaže i zahvatio tri automobila. Dio fasade kuće je zadimljen

Uzrok požara u petak ujutro u garaži privatne kuće uz hotel Navis u uvali Preluk pokraj Voloskog u kojem su izgorjela tri automobila je tehnički kvar baterije na električnom biciklu, izvijestila je PU primorsko-goranska.

Očevidom na požarištu je utvrđeno da se požar s električnog bicikla proširio unutar garaže i zahvatio tri automobila. Dio fasade kuće je zadimljen.

03.02.2022., Opatija - Tri luksuzna vozila izgorjela su u pozaru u garazi luksuzne vile smjestene do hotela Navis na Preluku. Policija obavlja ocevid nakon intervencije vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Rijeka i Opatija. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/Privatni album

Prema prvim procjenama, materijalna šteta je znatna, a točan iznos utvrdit će se naknadno. Prema neslužbenim informacijama, riječ je o vrlo vrijednim automobilima. Nije bilo ozlijeđenih osoba. 

Požar je buknuo oko 7 sati, a na požarište je stiglo pet vatrogasnih vozila iz Opatije i Rijeke i 15-tak vatrogasaca. Požar je ugašen za sat vremena.

Komentara 2

GA
Gandalf5432
07:44 08.02.2022.

Opet se zapalio Rimčev bicikl...

MO
modovisisajteMaraschino
22:02 04.02.2022.

te preskupe električne igračke treba zabraniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije