diplomatski odnosi

Predsjednica Kosova stiže u trodnevni posjet Hrvatskoj

Atifete Jahjaga
Žarko Bašić/Pixsell
04.06.2012.
u 11:10

Prema našim informacijama, kosovsko izaslanstvo u srijedu će se sastati s hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem, predsjednikom Vlade Zoranom Milanovićem i predsjednikom Sabora Borisom Špremom

Predsjednica Kosova Atifete Jahjaga danas poslije podne stiže u trodnevni posjet Hrvatskoj.

Zajedno s predsjednicom stižu i zamjenik predsjednika vlade/ministar pravosuđa Hajredin Kuci, ministar ekonomskog razvoja Besim Beqaj i ministrica europskih integracija Vlora Citaku.

Prema našim informacijama, kosovsko izaslanstvo u srijedu će se sastati s hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem, predsjednikom Vlade Zoranom Milanovićem i predsjednikom Sabora Borisom Špremom.

Uz pojačanje političkih diplomatskih odnosa tema razgovora svakako će biti i gospodarstvo jer žele da Hrvatska više ulaže u Kosovo.

Komentara 15

DO
doktorica
12:04 04.06.2012.

nadajmo se novim poslovima za naše poduzetnike!

UK
Ugo Kajvez
15:24 04.06.2012.

Možda imaju viška organa za prodati .........................

OB
-obrisani-
11:55 04.06.2012.

Dobro nam došla u Hrvatsku draga Atifete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije