izmjene kaznenog zakonodavstva

Premijer si je s ‘tajnama’ zadao težak i politički rizičan zadatak

19.02.2023.
u 18:50

Premijer je s priličnom dozom, blago rečeno, političke hrabrosti rekao: “Da nam stvari iz spisa cure i čine političke probleme, to se više neće događati jer će to biti kazneno djelo” pa je ustvrdio da više neće biti “live” prijenosa uhićenja ministara. Europski standardi u zaštiti prava javnosti na informacije o kaznenim predmetima nepovoljni su za Plenkovićevu inicijativu

Komentara 24

RE
Reboot
19:09 19.02.2023.

Diktator sve jace udara po narodu

DR
drogerasM
18:56 19.02.2023.

AP se malo nalozio na Marxa i Kardelja

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
19:12 19.02.2023.

Ipak je AP dijete komunizma. To se vidi iz svake njegove autokratske rečenice i nostalgije za predinternetskim vremenima. I drug AP je nosio rubac črleni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije