NEUGODNO IZNENAĐENJE

Prijavio se za magnetsku rezonancu, dobio termin u idućem desetljeću

magnetska rezonanca,MR
Foto: Thinkstock
1/2
01.09.2018.
u 16:34

Riječanin se uredno prijavio na magnetsku rezonancu u lipnju ove godine, a termin koji je dobio je2021. godine. Njegov je status vrlo brzo postao viralan

Jedan je korisnik Facebooka prošli tjedan objavio status koji još jednom na najbolji način pokazuje u kakvom je stanju hrvatsko zdravstvo. Naime, on se u lipnju ove godine prijavio na magnetsku rezonancu riječkog KBC-a na Sušaku, a termin koji je dobio je 28. siječnja 2021., dakle za 3 godine!

Dok su se neki korisnici Facebooka čudili, bilo je i onih koji su okrenuli na šalu.

- Do 2021. bit će nas 200 tisuća manje u državi, pa ćeš doći preko reda - napisao mu je jedan prijatelj. 

Neki su podsjetili i kako se u određenim privatnim bolnicama može naručiti za magnetsku rezonancu s uputnicom HZZO-a. Vrijedi i to znati. 

Pogledajte video: Nesposobni kriminalci

Ključne riječi

Komentara 63

DO
dopizdilomi
17:08 01.09.2018.

Lažete. Naš ministar Kujundžić je rekao da imamo odlično zdravstvo. Vjerodostojno.

TH
than
17:03 01.09.2018.

Može se prijaviti na rebro i tamo će dobiti nešto ranije. 2020te godine. Eto, bratića kao onkološkog bolesnika sa metastazama su tada naručili. Izgleda da će opet morati na zračenje CTom, jer ovo sa MRom je kod nas u rubrici vjerovali ili ne.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
17:28 01.09.2018.

Hrvatska postaje sve više zemlja apsurda u mnogim aspektima, zahvaljujući diletantskoj političkoj kvazi eliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije