Apel Karlovčanke

Prodat ću auto i skupiti 3000 eura za nagradu. Samo mi vratite psa!

'09.06.2011. Duga Resa - Sandi Krizan ukraden pas americki stafordski terijer star 4. mjeseca zove Sergeant. Postenom nalazniku nudi nagradu u iznosu tri tisuce eura. Sanda Krizan ima uzgajivacnicu, i
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
09.06.2011.
u 22:30

Četveromjesečni američki staford ukraden je kroz prozor kuće u Gornjem Mrzlom Polju 25. svibnja i od tada mu se gubi trag

- Prodat ću automobil i skupiti tri tisuće eura. Nagradu dajem poštenom nalazniku, a ne onomu tko želi iskoristiti ovu strašnu situaciju. Nadam se da je još u Hrvatskoj i molim sve da mi pomognu – apelira očajna Karlovčanka Sanda Križan, kojoj je 25. svibnja iz kuće u Gornjem Mrzlom Polju nestao četveromjesečni američki stafordski terijer Sergeant. Utučena vlasnica prisjeća se večeri kada je ostala bez obožavana ljubimca, kojeg je posljednja dva mjeseca trenirala za potražnog psa za potrebe GSS-a.

– Oko 20 sata zvao me mladić zainteresiran za kupnju kujice. Rekla sam mu da dođe drugi dan jer sa svim kupcima potpisujem kupoprodajni ugovor. Inzistirao je na tome da dođe baš tu večer. U 21.15 javio mi se da je prošao naplatne kućice u Karlovcu, pa sam mu objasnila gdje stanujem – kaže Sanda Križan. Lažni kupac došao je s djevojkom, a još je dvoje ostalo u autu. Sergeant je bio u posebnoj sobi, a u drugoj kuja Ani, mali Duster i njegova sestra. Poručili su da će još razmisliti hoće li psa i otišli.

– Oko 22.40 sjetila sam se da mi je bicikl ostao u obližnjem kafiću. Brzo sam se vratila i bilo mi je čudno što ne čujem lajanje. Ušla sam u sobu. Prozor je bio razvaljen, pepeljara srušena, od Seargenta ni traga ni glasa. Deset sam dana zanemarivala ostale pse. Nisam mogla ništa – prisjeća se sa suzama u očima. Napominje da je Seargent poseban. Misli da kradljivci nisu mogli do kujice koju su došli pogledati, pa su uzeli njega. Svi koji imaju informacije o Sandinu stafordu neka nazovu 099 78 72 165.

Ključne riječi

Komentara 15

SA
sanna48
23:24 09.06.2011.

Ajme ... mislim mog psa ne vjerujem da bi itko mogao ukrasti ( ako je i ovaj ukraden) a iskreno ... ne razumijem toliku ljubav za psa da se tolike žrtve podnose. ......................................................... pa ako ne razumijes ljubav za psasa zasto ga imas. Ja sam isto spremna za svog psa na zrtvu. Zaista mi idu na zivce takvi komentari od ljudi koji imaju psa a nerazumiju zasto netko pati ako se psu nesto dogodi. Budi barem posten i nemoj si preuzeti obavezu ako je nisi u stanju ispuniti.

MA
Mamlaz
01:01 10.06.2011.

Ne moraš potvrđivati moj komentar ;) Cya

OB
-obrisani-
23:16 09.06.2011.

Ajme ... mislim mog psa ne vjerujem da bi itko mogao ukrasti ( ako je i ovaj ukraden) a iskreno ... ne razumijem toliku ljubav za psa da se tolike žrtve podnose.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije