Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio podršku

Preokret: Profesor koji se potukao s učenicima neće dobiti otkaz, školski odbor odbio dati suglasnost

Prazna učionica
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.01.2024.
u 12:11

Profesor koji se potukao s učenicima u strukovnoj školi u Zagrebu prošlog mjeseca neće dobiti otkaz

Profesor koji se potukao s učenicima u strukovnoj školi u Zagrebu prošlog mjeseca neće dobiti otkaz, javlja N1. Školski odbor odbio je dati suglasnost za otkaz profesoru koji se potukao s učenicima, potvrdila je za taj portal pravnica Sindikata Preporod Milka Rodić. Profesor je trenutno na bolovanju.

Podsjetimo, 19. prosinca oobjavljena je snimka tučnjave profesora s učenicima, nakon čega je profesor uhićen, a nakon žalbe ukinut je istražni zatvor. Utvrđeno je da su tijekom sukoba dva učenika lakše ozlijeđena, potvrdila je policija. Profesor je kasnije kazao kako njegovo ponašanje nije bilo nikako primjereno, ali da su ga učenici vrijeđali. 'Nazivali su me četničkim vojvodom.'

Podršku profesoru su dali i ostali učenici škole, a na noge se digla i cjelokupna javnost koja je smatrala kako za cijeli incident trebaju biti kažnjeni i učenici koji su u njemu sudjelovali, te brojni profesori i nastavnici koji tvrde kako godinama trpe nasilje od učenika. 

VEZANI ČLANCI 

VIDEO Masovna tučnjava Nepalaca u centru Zagreba

 

Komentara 22

CA
cavecanem
12:20 04.01.2024.

Bravo školskom odboru

TR
trabant7
12:26 04.01.2024.

A gdje su balonje, roditelji su vjerovatno ponosni na svoje gene.

Avatar TheJack
TheJack
12:42 04.01.2024.

Nije on potukao, vec branio. Razlika je zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije