VIŠE NEGO BEZOBRAZNO

Provalnici pokrali televizore – iz zatvora!

zatvor
23.04.2010.
u 12:43

U nizozemski zatvor labavog režima provalnici su u ožujku ušli tijekom vikenda i pokrali televizore. Kako nisu sve odnijeli odmah, ponovo su provalili nekoliko tjedana kasnije.

U zatvoru Het Keern u gradiću Hoornu, udaljenom 42 km od Amsterdama, borave zatvorenici koji su pri kraju izdržavanja kazne. Sigurnosne mjere su minimalne, i u funkciji privikavanja na život na slobodi koji ih uskoro čeka. Zatvorenici vikendom odlaze kućama. Upravo su to iskoristili provalnici koji su u ožujku ušli u zatvor i pokupili nekoliko televizora, a po preostale televizore, budući da sigurnosne mjere u međuvremenu nisu pojačane, vratili su se u travnju.

Iz ministarstva pravosuđa kažu da još nisu utvrdili kako su provalnici ušli u zatvor, a glasnogovornica ureda javnog tužioca samo je potvrdila da su policiji prijavljene dvije provale s krađom.

Zli jezici kažu da je nekom od provalnika možda tijekom prethodnog boravka u Het Keernu prirastao za srce televizor koji je tamo gledao pa se vratio po njega.

Ključne riječi

Komentara 1

PU
PC%UTOPIJA
13:42 25.04.2010.

Kakva drskost krasti od kriminalaca prestupnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije