Prosvjed

Radnici KIO Orahovice prosvjeduju u Zagrebu

Radnici Kio Orahovice prosvjeduju u Zagrebu (1)
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/5
19.01.2012.
u 15:45

Obećanjem ministra financija Slavka Linića da je moguća isplata oko 600 tisuća kuna za plaće nisu zadovoljni pa i dalje potražuju 13 milijuna kuna za otpremnine.

Radnici KIO Orahovice mirno su prosvjedovali na glavnome zagrebačkom trgu, izvještava HRT.

Obećanjem ministra financija Slavka Linića da je moguća isplata oko 600 tisuća kuna za plaće nisu zadovoljni pa i dalje potražuju 13 milijuna kuna za otpremnine. Radnici zahtijevaju i da se HBOR i Hrvatska poštanska banka odreknu dijela potraživanja, a od novog vlasnika tvrtke traže jamstvo novog zapošljavanja od pet godina.

Komentara 4

KU
kukuriku
16:31 19.01.2012.

..tribali su te $olde pitati, ispred Mesicéve nove-kucé ??

CH
chemica
17:37 19.01.2012.

Nek se idu Jaci žalit. Obećala im je brda i doline pa su ispali majmuni jer su joj povjerovali. Radnici Đakovštine nisu imali tih iluzija pa su išli do kraja. Oni danas ne traže od Linića ono što im je obećala Jadranka Kosor. Ne treba imati milosti prema lupežima. Kada te takvi prevare, onda si to i zaslužio. Lažu nas dvadeset godina, a ovi iz Kiokeramike kao da su s Marsa pali. Ma gdje vam je uopće moral.

IM
immortella
19:09 19.01.2012.

eh, gospodo radnici, voljom hrvatskog naroda, prošla su vremena vladavine one koja je imala sluha za radništvo i koja se znala sažaliti nad nemoćnima. sad imate ono za što ste glasovali, beskrupulozne kapitaliste, koji vam ni penziju neće isplatiti ako ne glasate za ulazak u EU! ali konzultantima daju milijune eura da otkriju ono što stoji u poslovnim knjigama države i u što svatko ima uvid, tko zna baratati brojkama. Kukuriku nema kvalitetnog kadra u svojim redovima za to, pa neće valjda stavljat doktora Jovanovića, koji je sposoban sa svojim studijem medicine samo brinuti o nogometnoj i rukometnoj lopti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije