NEPOPRAVLJIVI

Sa 2,60 promila vozio dok mu je bila oduzeta vozačka pa dobio 30 dana zatvora

Ilustracija
Filip Kos/PIXSELL/Ilustracija
30.11.2022.
u 07:56

Policija ga je zaustavila te je utvrđeno da je vozilom upravljao za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta zbog prikupljenih negativnih bodova

Iza rešetaka je završio 51-godišnjak, kojeg zagrebačka policija sumnjiči za niz prometnih prekršaja. Riječ je o opetovanom prometnom recidivistu koji se sumnjiči da je  24. studenoga pola sata iza ponoći upravljao osobnim automobilom Klaićevom ulicom u smjeru zapada. Policija ga je zaustavila kod kućnog broja 16 te je utvrđeno da je vozilom upravljao za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta zbog prikupljenih negativnih bodova.

Osim toga, vozio je s 2,60 promila alkohola u krvi pa je odveden u postaju da se otrijezni, nakon čega je uhićen i doveden na nadležni prekršajni sud. Na sudu je proglašen krivim te mu je određena kazna zatvora u trajanju od 30 dana, nakon čega je prepraćen u Remetinec.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije