Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži dom

Šime, od milja nazvan Miodrag, uselio bi se s balkona u sobu

Mačak Šime
Foto: Privatni album
1/2
12.03.2016.
u 22:53

Svi su samo prolazili i pravili se da ne vide malog mačka koji je molio pomoć, a onda je stigla Petra

Šime ima samo šest mjeseci i završio je na cesti. Je li izbačen zato što ima problema s kožom, ili je to 'zaradio' na ulici, teško je reći.

- Da nisam tu večer morala do bankomata, Šime bi vjerojatno, kao i većina dugoselskih mačaka, završio kao mrlja na jednoj od prometnih cesta - kaže Petra, Šimina spasiteljica. Ni to što je pronađen u blizini supermarketa ne bi mu pomoglo, nije ga vidio nitko od ljudi koji tu prolaze.

- Htjeli smo ga samo nahraniti, ali je na kraju ipak završio na našoj terasi. S obzirom na problem s kožom, nismo ga mogli unijeti jer u kući imamo bolesnog tvora - priča nam Petra. Zato je Šime na balkonu dobio svoj apartman, a ima sve što treba jednom mačku koji drži do sebe treba - ima udoban krevet, dekicu, svoje zdjelice, svoj zahod.
No, Šime je ipak zaslužio puno više. Toliko je mio i drag da su ga od milja nazvali Miodrag. Od veterinara je Šime dobio potrebnu terapiju, koju uz sve što ima donosi u svoj novi dom. Dobio je i ampulu protiv unutarnjih i vanjskih parazita, a dokazano je i da nema nikakve mačje zarazne bolesti.

- Iako je naša terasa lijepa i sigurna, Šime zaslužuje dom. Udomiteljima iz Zagreba i okolice sami ćemo ga i dovesti - kaže Petra. Za dodatne informacije nazovite je na 091/52-28-087.

 

Ključne riječi

Komentara 2

AN
Anamarija10
23:02 12.03.2016.

Šimi je dobro na terasi. I moj mačak živi na terasi ali šeće i po kući. A da bolesnog tvora odneseš na balkon a Šime da dobije više mjesta za šetnju?

WI
willer
08:40 13.03.2016.

Nije bolestan tvor nego vlasnici. Sime, Miodraze ili kako ti draze skok sa balkona i u slobodu! To je to, pojedinci su si uzeli za pravo odredit zivini da joj je bolje s njima u stanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije