ODGOVOR VRKIĆU

Šišljagić: Glavaš će tužbom odgovoriti na objede i laži

Šišljagić i Bubalo
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/4
10.02.2014.
u 16:20

To je priča za državno odvjetništvo i policiju jer je riječ o rušenju ustavnopravnog poretka, rekao je šef HDSSB-a

Nedugo nakon osječkog gradonačelnika Ivana Vrkića koji je novinare pozvao na izvanrednu konferenciju za novinare na čega su ga potaknule, kako je rekao, informacije koje su mu dali dobri ljudi iz HDSSB-a o organizaciji velikog kaosa u Osijeku, a koji se dirigira telefonom iz Mostara, odgovorili su iz HDSSB-a. Oni su se, pak, čuli s Branimirom Glavašem koji će zbog izgovorenoga tužiti Vrkića za klevetu i naknadu štete.

- Glavaš će odgovoriti na ove objede i laži jer je dao nalog odvjetnicima da podnesu tužbu - rekao je predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić. S Vrkićem se, dodao je, složio u dvije stvari, kako je u Osijeku kaotična situacija od kada su preuzeli vlast, ali i da u HDSSB-u, ima puno dobrih ljudi.

- Ovu "jogurt revoluciju" što najavljuje Vrkić i insinuira bosanski scenarij u Osijeku, to je priča za državno odvjetništvo i policiju jer je riječ o rušenju ustavnopravnog poretka s čime se trebaju pozabaviti državne institucije - dodao je prvi HDSSB-ovac napomenuvši kako Vrkić treba "objasniti što ga je motiviralo na ovakav pamflet i uznemirujuće izjave".

>> Kujundžić i Šišljagić natjerat će Karamarka da bude bolji

Komentara 1

AM
ameris
17:09 10.02.2014.

" Što ima više objeda i laži drug Glava nam je miliji i draži " !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije