Akcija laburista

‘Skupljamo potpise da dokažemo Vladi kako joj građani ne vjeruju’

'vlada2_nnn_kar_010211'
''
01.02.2011.
u 15:41

Takva Vlada mora otići, poručila je Snježana Kirinić, predsjednica karlovačkih Hrvatskih laburista

Želimo sakupiti potpise građana i poslati ih Vladi s ciljem da im dokažemo kako im građani više ne vjeruju i da je nužno da odstupe. Nabrojali smo sedam velikih grijeha Vlade, najveći je svakako pljačkaška politika kojom su nas "ogulili do gole kože" i doveli na rub propasti.

Takva Vlada mora otići, poručila je Snježana Kirinić, predsjednica karlovačkih Hrvatskih laburista. Nikola Vuljanić, njezin stranački kolega, rekao je da je nužno da čitava Vlada ponudi ostavku prije parlamentarnih izbora; oni bi se mogli održati tek u ožujku sljedeće godine, do kada Hrvatska i njezini građani, smatra Vuljanić, neće biti u banani, kako je govorio Sanader, nego u puno težoj situaciji, u ananasu.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
02:39 04.02.2011.

. .30 % želi Jadranku Kosor za premijerku. . . Pa zar nije po anketama 6% u u hrvatskoj neobrazovano i nepismeno? Koji su ovih 24% ? . . Lažni branitelji i državni neradnici... Užas i jad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije