29.05.2021. u 16:18

Nakon gomile prijesnih gluposti s raznim “globalnim izazovima” kojima su nas u zadnje vrijeme kljukali, izgleda da su se ljudi zasitili svega i ne žele više gutati nesvarljivu hranu koja im se nudi.

Ključne riječi

Komentara 41

ST
stefj
16:28 29.05.2021.

Neće nas sluđivati mali zeleni, već ovi crveno zeleni...

Avatar American_ninja
American_ninja
16:43 29.05.2021.

Prema snimljenom priznanju producenta na CNN-u sljedeća na redu je klima.

Avatar B.Geserit
B.Geserit
17:43 29.05.2021.

Meni je to sasvim logičan slijed događaja. Puste neki bezazleni virus, stvore paniku za masovno cijepljenje, tim pripreme tijela za "bodi snačing" , a onda krenu s vanzemaljcima da se ne odupirete. Sve lagano, američki i bez panike. Sayonara cijepljeni, vidimo se na Megidu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije