Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj koji je ogolio nesposobnost sustava

Afera Agrokor i osam milijardi hitaca u temelj države i kapitalizma

11.11.2023.
u 09:08

Utjecaj državne tajnice kupi se tako da joj se plate režije za stan koji joj plaćaju porezni obveznici?!

Komentara 34

Avatar drago41053
drago41053
10:05 11.11.2023.

Todoricu istina nije na tvojoj strani,svojim glupim odlukama si doveo kompaniju u dužničko ropstvo i izložio drzavu ruskim interesima i utjecaju na tanjuru,nisi ti ništa naučio iz grešaka tvoga tate,o pljački malih dioničara nekom drugom prilikom.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
09:33 11.11.2023.

sanader je sa vladom prodao inu za sicu, ovaj ce sada natovariti (opet u suradnji s vladom) 7 mlrd troska...i nitko kriv...jer je vlada to odlucila...tako nam i treba!

Avatar Crni labud
Crni labud
09:29 11.11.2023.

Ne znam kakve veze kapitalizam ima s tim. Jer bez vladavine prava nema ni kapitalizma. I drugi imaju kapitalizam ali nemaju Agrokor ni lex Agrokor. Zašto pljačka Karlovačke banke nije ni nakon 10g dobila sudski epilog? A glavni protagonisti te afere ujedno su protagonisti i mnogih kasnijih afera. Uključujući skupinu Borg, pljačku Ine, Dalekovoda, plin za cent. Da je Karlovačka banka riješena na vrijeme i kako bi trebalo mnoge kasnije afere ne bi se ni dogodile. Kad kriminal dolazi iz institucija koje bi se trebale boriti protiv kriminala znači da je problem sistemski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije