DRAMATIČNI SLUČAJ U FLORIDI

Staricu napao aligator, ona bacila psa u zrak i golim rukama suočila se s reptilom: 'Otvorila sam prozor i čula vrištanje'

Foto: pixabay
1/4
13.09.2024.
u 17:32

Komisija za očuvanje riba i divljih životinja Floride potvrdila je incident identificirajući aligatora dugog oko 2,2 metra.

Dolores Boppel (84), stanovnica Floride, prošli je tjedan preživjela napad agresivnog aligatora zahvaljujući svojoj hrabrosti i brzoj reakciji. Boppel je šetala svog psa kada je iznenada naišla na aligatora. Dok je reptil krenuo prema njoj, bacila je psa u zrak kako bi ga spasila.

Tijekom napada, Boppel je pretrpjela ugrize po nogama i prstima, ali nije odustala. Pružila je odlučan otpor te je snažno udarila aligatora u lice, što ga je natjeralo da se povuče.  „Šetala je psa ovdje i rekla je da je aligator došao prema njoj punom brzinom," ispričao je jedan od svjedoka na snimci. „Bacila je psa kako bi ga spasila.“ Još jedna svjedokinja rekla je da je čula Boppel kako vrišti te je odmah potrčala pomoći, pipe Fox News. 

"Otvorila sam prozor kako bih pustila malo zraka u kuću, a tada sam čula vrištanje. Potrčala sam do staklenih vrata i ugledala Dolores kako puže van, mašući rukama i vrišteći," opisala je susjeda. "Često viđam aligatore u svom dvorištu." 

VEZANI ČLANCI: 

Boppel je lokalnom mediju WBBH izjavila kako je šetala u blizini ribnjaka pored svoje mobilne kuće kada je osjetila neobičan osjećaj nelagode. „Odjednom sam imala predosjećaj,“ ispričala je. Opisujući brzinu kojom je aligator napao, rekla je: „Bilo je kao torpedo. Nikad u životu nisam vidjela nešto tako brzo.“

Komisija za očuvanje riba i divljih životinja Floride potvrdila je incident za Fox News, identificirajući aligatora dugog 7 stopa i 3 inča (oko 2,2 metra). "Na mjesto događaja stigli su FWC, šerifov ured okruga Lee i hitna pomoć, a angažirani lovac na problematične aligatore uklonio je životinju," naveli su iz agencije. Također, dodali su kako su ozbiljni napadi aligatora na ljude rijetki te su upozorili stanovnike Floride da slijede određene mjere sigurnosti, poput držanja kućnih ljubimaca podalje od vode i izbjegavanja plivanja u neprikladnim područjima tijekom noći.

>>> FOTO Najopasnije životinje na svijetu: Najopakija je odgovorna za smrt čak 750.000 ljudi godišnje

1/26
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije