ZASTUPNICI NAPUŠTAJU CENTAR ZAGREBA

Otkrivene dvije ponude: Poznato gdje bi se mogao preseliti Hrvatski sabor

Zgrada Sabora ide u obnovu, Velesajam, Kockica i zgrada Vjesnika spominju se kao moguće zamjenske lokacije za zastupnike dok traju radovi
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
20.12.2023.
u 11:05

Ponude su dostavili: Kolegij Družbe Isusove (Jordanovac 110, Zagreb), čiji se ponuđeni objekt nalazi se na lokaciji Jordanovac 110, te City Island d.o.o. (Dugoselska 5A, Dugo Selo, Rugvica)

Nakon informacija da su na javni poziv za zakup prostora u koji bi se preselio Hrvatski sabor, dok bude trajala obnova potresom oštećene zgrade Sabora na Markovu trgu, stigle dvije ponude, saborska Služba za medije danas je priopćila o kojim se tom ponudama radi

- Radi interesa javnosti izvješćujemo da je saborsko Povjerenstvo za raspisivanje i provedbu javnog poziva radi odabira poslovnog prostora za smještaj zastupnika u Hrvatskome saboru i zaposlenika Stručne službe Hrvatskoga sabora za vrijeme trajanja radova rekonstrukcije i obnove zgrade Hrvatskoga sabora na sastanku održanom u utorak, 19. prosinca utvrdilo da su temeljem neobvezujućeg javnog poziva, koji je bio otvoren do 15. prosinca, zaprimljene dvije ponude.

Ponude su dostavili: Kolegij Družbe Isusove (Jordanovac 110, Zagreb), čiji se ponuđeni objekt nalazi se na lokaciji Jordanovac 110, te City Island d.o.o. (Dugoselska 5A, Dugo Selo, Rugvica), čiji se ponuđeni objekt nalazi se na lokaciji Buzinski krči 7A, Zagreb - stoji u priopćenju saborske službe u kojem se dalje navodi kako će Saborsko povjerenstvo u idućem koraku analizirati zaprimljenu dokumentaciju ponuda te će temeljem svoje ocjene Predsjedništvu Hrvatskoga sabora predložiti donošenje odluke o odabiru zamjenske lokacije za rad Hrvatskoga sabora za vrijeme trajanja konstrukcijske i cjelovite obnove.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Trenutak kada je stala Hrvatska: Potres jačine 5.5 pogodio je Zagreb i okolicu prije tri godine

Ključne riječi

Komentara 3

ZD
ZDRU
19:31 20.12.2023.

Kolegij na Jordanovcu neće biti obnovljen još barem nekoliko mjeseci.

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
12:05 20.12.2023.

Zoo?

AK
Aka
11:35 20.12.2023.

Na DInamov stadion?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije