POČELE VOJNE VJEŽBE

'Stiže najopasniji trenutak za Europu. Ovo je najveće raspoređivanje ruskih snaga nakon hladnog rata!'

11.02.2022.
u 09:18

Rusija i Bjelorusija započele su jučer veliku desetodnevnu vojnu vježbu na zapadu i jugozapadu Bjelorusije, blizu granice s Poljskom i Ukrajinom. U Bruxellesu se britanski premijer Boris Johnson susreo s glavnim tajnikom NATO-a Jensom Stoltenbergom i upozorio da opasnost od ruske invazije na Ukrajinu ulazi u “vjerojatno najopasniji trenutak”, dok je u Moskvi jučer bila njegova ministrica vanjskih poslova Liz Truss, a danas se očekuje ministar obrane Ben Wallace.

Ključne riječi

Komentara 34

PA
PapezJanez
09:34 11.02.2022.

North Stream 2 ne smije proraditi to je americka misija jer njihove firme ubiru reket od 2mlrd dolara za protok plina preko Ukrajine

BI
billynik
09:23 11.02.2022.

Ovakvo pisanje je stvarno sramotno, pa Rusija razmješta snage na svom terenu dok Amerika i Nato po njezinim granicama, što bi Rusi trebali raditi da se ponašaju kako pudlice. Ako se ovo nastavi bojim se da će najkraći kraj izvući Ukrajina i Europa a Ameri će se po običaju povući kad zagusti, nisu mogli izaći na kraj s talibanima a ne s Rusima.

Avatar kenzu
kenzu
10:33 11.02.2022.

Američka klasika: "We came, we saw, he died". SAD je svjetski dikator. Jedina zemlja na svijetu koja nije prestala ratovati od WW2 do danas. I to redovito u drugim državama i tuđim zemljama. Ruše vlade, postavljaju vlade po svojoj volji,, vrše agresiju, okupiraju, ubijaju....najveće zlo nakon Hit.lera i Staljina je Amerika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?