Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod policijskom zaštitom

Sudarila se dva vozila iz pratnje Turudića, krivac i dalje nepoznat: 'Izbjegavali su osobno vozilo'

Zagreb: Ivan Turudić dolazi u DORH
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
14.06.2024.
u 21:00

Turudić je dobio policijsku zaštitu nakon što su njegovom privatnom vozilu pronađena dva metka.

Službena vozila koja koristi glavni državni odvjetnik Ivan Turudić, Audi i terensko vozilo Volkswagen, nedavno su bila uključena u prometnu nesreću. Nesreća se dogodila 9. lipnja ove godine dok su provodili mjere zaštite i osiguranja Turudića na području Sisačko-moslavačke županije. Iz Ministarstva unutarnjih poslova potvrđeno je da su vozila oštećena kako bi se izbjegao nalet na Turudićev osobni automobil, piše N1

Podsjetimo, Turudića sada voze u službenom policijskom Audiju, dok je terensko vozilo Volkswagen dio pratnje. Ukupno četiri policijska službenika zadužena su za njegovu sigurnost, a pratnja je prisutna čak i kada Turudić pješice prolazi gradom.

"Nakon nesreće, očevidom je utvrđeno da nitko od sudionika nije ozlijeđen niti je bio pod utjecajem alkohola", izjavili su iz MUP-a. Detalji o tome tko je bio kriv za nesreću i daljnje okolnosti, kao i destinacija Turudića na dan izbora za Europski parlament, nisu javno potvrđeni. Turudić je ovaj tjedan također posjetio državna odvjetništva u Dalmaciji kako bi se upoznao sa svojim novim suradnicima.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Problemi s kupnjom nekretnina: Ovo je popis najnepovoljnijih gradova

Zagreb: Ivan Turudić dolazi u DORH
1/13

Komentara 4

KA
Kapitol
23:34 14.06.2024.

Ovo je jos jedna sprdnja. Zasto ovome tipu treba zastita ako je tako dobar?

AK
Aka
08:26 15.06.2024.

Bolje da i ja ćuvam sebe nego da velim kaj mislim o njemu i cijeloj farsi. Uskoro nebumo smjeli ni misliti, a kamoli govoriti.

NK
Najam krova
21:38 14.06.2024.

Koliko automobila broji kolona koja prati Turudića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije