ČLAN DP-a

Tko je Stephen Bartulica? Surađivao je s obavještajcima, Milanovićem, Josipovićem i Oreškovićem

06.06.2024.
u 17:00

Na Papinskom sveučilištu Gregoriani doktorirao iz političke filozofije s temom "The Christian Roots of Europe in Christopher Dawson's Philosophy of Culture“. Od 2005. do 2009., bio je izvršni potpredsjednik zaklade Educational Initiative for Central and Eastern Europe.

Komentara 25

NK
Najam krova
17:08 06.06.2024.

Ugovor o prodaji kuće majke je fingiran s malim iznosom a u svrhu prevare države plaćanja poreza.

AM
Amos
17:46 06.06.2024.

To je klasični pobirač.A to štou naši političari privilegiraju kadrove iz dijaspore je stari problem.Ispadaju jako naivni.Te kadrove treba dvostruko provjeravati.Ali oni igraju na domoljublje.Kao oni su veći domoljubi od onih koji su se borili i ginuli za Hrvatsku.

Avatar grbadeva
grbadeva
17:20 06.06.2024.

Najjači su mi dijasporci kad se busaju u prsa velikim, i to obiteljskim hrvatstvom, a nosi ime Stephan. Kaj ni mogel bit Štef?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije