Tajna ukočenog Putinova osmijeha: mora sjediti mirno dok ga ledeni zubi grickaju tamo dolje

09.09.2022. u 10:14

Nitko ne može shvatiti kakav račun imaju Rusi, jer za sada u ovom ratu žestoko osiromašuju, niti može objasniti invaziju nekim ludilom, manijom za uskrsnućem Carstva ili SSSR-a. A možda je iza svega Edipov kompleks

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Platipus77
Platipus77
10:57 09.09.2022.

Strane agencije tako su analizirale i i bivšeg vođu SSSR-a i "onog Nijemca čije se ime ne smije spomenuti 40-tih godina" . Našlo se tu i Edipovog kompleksa i kompleksa manje vrijednosti i Parkinskona, i Morelovih "booster" doza speeda, manije,, depresije, paranoje, narcisoidnosti, sociopatije i psihopatije te "obične" sklonosti ka sadizmu. No ono što pokušavam reći, i u ranijem komentaru - što vrijede te analize kad su IPAK zavili svijet u crno desetljećima. Uopće nije bitno što se skriva ispod osmjeha bivšeg KGB-ovca, koji je obučen da kontrolira emocije i pokazuje samo one koje smatra prikladnim. Iza osmjeha se krije agresija na suverenu zemlju, koje je prezentirana kao "vojna vježba", uvjeravanje komisija da se granate okreću za 180 stupnjeva tako da ispada da Ukrajinci sami sebe gađaju, razoreni gradovi do temelja i žrtve kakav svijet ne pamti od Drugog svjetskog rata. Ako ga rat osiromašuje - upravo tada postaje najopasniji. Bjelorusi se šuljaju oko Poljske i isto "vježbaju". Mislite li zaista da je njemu do ičeg više stalo? Podmornice su u Mediteranu, nuklearke pukom srećom već nisu postale Černobil. To je čovjek koji ne može prežaliti SSSR i onda ne vjerujete da bi STVARNO mogao opaliti koju taktičku "gljivu"?

DU
Deleted user
12:09 09.09.2022.

citat sluzbene izjave Borisa Bondareva nakon njegove ostavke: Agresivni rat koji je Putin pokrenuo protiv Ukrajine, a zapravo protiv cijelog zapadnog svijeta, nije samo zločin protiv ukrajinskog naroda, već i, možda, najteži zločin protiv naroda Rusije, s precrtanim podebljanim slovom Z sve nade i izglede za prosperitetno slobodno društvo u našoj zemlji. Oni koji su osmislili ovaj rat žele samo jedno — zauvijek ostati na vlasti, živjeti u pompoznim neukusnim palačama, ploviti na jahtama usporedivim po tonaži i cijeni s cijelom ruskom mornaricom, uživajući u neograničenoj moći i potpunoj nekažnjivosti. Da bi to postigli, spremni su žrtvovati onoliko života koliko je potrebno.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:40 09.09.2022.

Svaki čelnik neke države, izuzev možda sakndinavske, ima neki poremećaj ličnosti, inače ne ni stremio tim dužnostima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije