PROMETNE NESREĆE

Nova smrt na cestama: Kod Bjelovara poginula vozačica (69)

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/Pixsell
05.06.2024.
u 09:40

Kako je potvrdila Policijska uprava bjelovarska-bilogorska, poginula je 69-godišnja vozačica

Teška prometna nesreća dogodila se oko 07.50 sati na ravnom dijelu državne prometnice u Narti, mjestu nedaleko od Bjelovara. Kako je potvrdila Policijska uprava bjelovarska-bilogorska, u nesreći je poginula 69-godišnja vozačica koja je sama bila u vozilu. Prema informacijama policije, vozačica je sletjela s ceste i udarila u prilazni most. 

"Vozačica je upravljala osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka u smjeru Čazme. Iz zasad neutvrđenih razloga vozačica je skrenula na suprotnu stranu kolnika gdje je došlo do slijetanja osobnog automobila u putni jarak i udara u prilazni most. Na mjestu događaja vozačica je preminula", izvijestila je policija. 

Tijelo preminule je, kako dodaje policija, po nalogu nadležnog Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice "dr. Anđelko Višić“ Bjelovar radi obavljanja obdukcije. Policijski službenici sada utvrđuju okolnosti nastanka ovog događaja.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, dvije osobe poginule su u prometu sinoć na području Splitsko-dalmatinske županije. Policija je izvijestila o nesreći koja se dogodila sinoć oko 23.15 sati na cesti D219 u mjestu Glavice u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla. Vozač je izgubio nadzor nad motociklom, izašao izvan kolnika, nakon čega je došlo do udara u zid. Nažalost, preminuo je na mjestu događaja. Obaviješteno je državno odvjetništvo i obavljen je očevid.

Također, sinoć 04. lipnja oko 23:25 sati na cesti D8, predio Ivašnjak dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla. Vozač je izgubio nadzor nad motociklom, napustio kolnik i udario motociklom u stablo. Vozač je nažalost preminuo na mjestu događaja. Obaviješteno je državno odvjetništvo koje je naložilo obavljanje obdukcije, a na mjestu događaja je obavljen očevid.

 

GALERIJA Kataklizma u Njemačkoj: Cijeli gradovi pod vodom, raste broj poginulih, šteta se broji u desecima milijardi
Ilustracija
1/88
Ključne riječi

Komentara 1

GN
gnoj
15:16 05.06.2024.

Dok vidiš vozilo BJ ili VT tablica bježi sa ceste !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije