Armin Papperger

Zaradio milijarde eura i izazvao bijes Putina: Europski kralj oružja igra se sa sudbinom Europe

23.07.2024.
u 17:00

Kritičari ga nazivaju "prodajnom životinjom" koja sada vidi svoju sjajnu priliku za povećanje cijene dionice i time samo potpaljuje optužbe da je rat u Ukrajini pokrenuo zlatnu groznicu u industriji oružja

Ključne riječi

Komentara 11

XX
XXXL
17:22 23.07.2024.

Hvala bogu da još u Evropi imamo industrije, koja je u stanju, a i treba, bitno povečati proizvodnju oružja. To je najbolja investicija u mir i zaštitu naše slobode.

PR
pravedno
17:18 23.07.2024.

Koliko gladnog naroda na ovom svjetu bi bilo sito da se prekine ratovati i ginuti za tih nekoliko bolesnih radikalnih psihopata.

Avatar imocki pracovjek
imocki pracovjek
18:19 23.07.2024.

Koji naslov? Da se ovaj Nijemac igra sa sudbinom Europe. Hoće nam svima skupa pomoći protiv zločinca iz Kremlja. Tamo je onaj koji se "igra" sa sudbinom Europe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije