PIŠE JERKO ROŠIN

Tko su ljudi u hrvatskom društvu da se njihovo mišljenje poštuje i kad se s njim ne slaže?

30.08.2024.
u 15:16

Dakako, postoji i poneki političar s ugledom i takvi bi itekako mogli biti korisni za promicanje stavova iznesenih u “Deklaraciji o hrvatskom prostoru”, ali i ti malo-malobrojni, nažalost, još uvijek nisu progovorili

Komentara 2

EJ
ejStef
07:01 31.08.2024.

To je stvar medija, naročito mainstream. Previše su navijački da bi mogli poštovati nečije mišljenje, a i javni diskurs je takav da argumenti ne igraju ulogu, već vika i dreka, tj. tko je glasniji i agresivniji... Previše ulaganja u civilno društvo, tj. aktiviste, dovelo je do takvog društva.

RO
romobil
16:18 30.08.2024.

Severina, Nives, Šuput, Jelčić, Ciganović, Pokos!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije