BRZA REAKCIJA OKUPLJENIH

Tramvaj udario radnika Zrinjevca koji je kosio grm: 'Noge su mu bile ispod tramvaja'

Foto: Čitatelj 24sata
1/2
01.04.2021.
u 16:45

Pravovremena reakcija okupljenih spriječila je teže posljedice.

Tramvaj je udario djelatnika Zrinjevca u trenutku kad je on kosio grm na zagrebačkom Medveščaku. Nesreća se dogodila u četvrtak ujutro, a radnik je prevezen u bolnicu.

- Pred mojim očima ga je udario, bila sam na vratima tramvaja. Čovjek je pao i okrenuo se, počeo je vrištati i onda se onesvijestio. Vozač je odmah stao i izašao van. Počeo je plakati - ispričala je svjedokinja nesvakidašnje nesreće za 24sata. 

Drugi radnik Zrinjevca koji je bio u kombiju s druge strane ceste izašao je iz njega i počeo je trčati prema ozlijeđenom kolegi. Izgleda da je u trenutku košenja muškarcu kosilica prošla kroz grm, a nju je zakačio tramvaj koji je povukao tramvaj. Pravovremena reakcija okupljenih spriječila je teže posljedice. 

- Bila sam u šoku i samo stajala u tramvaju par minuta i onda sam izašla, odmah sam nazvala Hitnu. Nitko nije micao čovjeka jer su mu noge bile na tračnicama ispod tramvaja. Ne mogu ni zamisliti kako mu je bilo - rekla je svjedokinja. 

Igor Toljan, direktor Zrinjevca Igor Toljan potvrdio je za 24sata da je njihov radnik ozlijeđen, da je natukao jako rebra te se izgrebao.

- Dobro je prošao na kraju, izgledalo je puno gore nego što su bile posljedice. Već su ga pustili iz bolnice na kućno liječenje - kazao je Toljan i dodao kako su svi njihovi radnici osigurani.

VIDEO: Pitali smo građane: Znate li kako se pravilno maske bacaju u smeće nakon upotrebe?

Komentara 1

Avatar Asterix
Asterix
17:47 01.04.2021.

Ajde dobro da su svi radnici osigurani. Ako netko pogine na poslu dobit će lovu od osiguranja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije