Bilateralni odnosi

U Ankari se sastali Putin i Erdogan

Putin u Turskoj
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
01.12.2014.
u 15:22

Uz Putina, u posjetu Turskoj je i velika ruska delegacija u kojoj su i ministri vanjskih poslova, energetike, ekonomije i rada

Ruski predsjednik Vladimir Putin u posjetu je Turskoj.

U predsjedničkoj palači u Ankari tijeku je sastanak između njega i turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana, izvijestili su predsjednički izvori, prenosi worldbulletin.net.

Prije dolaska u predsjedničku palaču, ruski predsjednik kod mauzoleja Anitkabir izrazio je poštovanje osnivaču Turske Mustafi Kemalu Ataturku, a ruske i turske zastave ukrašavale su cijelu rutu kojom je Putinov konvoj putovao u turskom glavnom gradu. Uz Putina, u posjetu Turskoj je i velika ruska delegacija u kojoj su i ministri vanjskih poslova, energetike, ekonomije i rada, a očekuje se da će dvije zemlje revidirati čitav spektar bilateralnih odnosa.

>> 'Putin laže, ja sam prvi povukao okidač'

Komentara 7

RM
rmd3
16:52 01.12.2014.

ah kak bi amer najradje isprovociro rat u Turskoj ko u Ukraini al ovdije jako tesko da ce mu ta strategija uspijet.Mozda Picula pocne pregovore za brzim ulaskom Turske u EU ko kaj uvodi Moldaviju samo bez ljudskih prava sam da Ruski plinovod neide preko Turske to ce biti jedini uvijet za ulazak u EU .

Avatar viki_nuland
viki_nuland
17:14 01.12.2014.

Rusija je toliko "izolirana" da se Putin svaki dan sastaje s nekim drzavnikom. Uskoro bi V.L. trebao rezervirati citavu jednu stranicu za pracenje Putina, gdje je, sto radi, sto govori itd.

NO
Norway
18:03 01.12.2014.

Ovaj je sve bolji !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije