ORGANIZACIJA

U Državnom odboru za proslavu Oluje Matić, Gotovina, Markač...

Gotovina i Milanović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
07.05.2015.
u 00:03

U odboru će biti i tri ministra: Ante Kotromanović, Predrag Matić i Ranko Ostojić

Vlada će na današnjoj sjednici donijeti odluku o osnivanju Državnog odbora za organizaciju proslave Oluje.

U odboru će uz premijera Zorana Milanovića sjediti i predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Sabora Josip Leko i trojica ministara - Ante Kotromanović, Predrag Matić i Ranko Ostojić, potom načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Drago Lovrić, ali i četiri zapovjednika Oluje Petar Stipetić, Ante Gotovina, Mladen Markač i Marijan Mareković.

>> Predsjednica Grabar-Kitarović prelomila: Mimohod ipak održati dogodine

>> Vlada ne odustaje od mimohoda i nudi Državni odbor

Komentara 29

DI
Diosiario
01:00 07.05.2015.

Izbaciti Milanovića, Stipetića, Matića i Ostojića a uvesti Domazeta, Norca, Miljavca i Krstičevića.

HO
homofob
23:51 06.05.2015.

Kako bi bilo glavnu proslavu kao i obicno u Kniku a u svakom vecem gradu gdje ima oruznih snaga, rezervista i veterana organizirati mimohod "koliko je dugacak poplon". Lokalni zivalj i njkove oruzane snage ce tako imati priliku pokazati se i biti ponosni sto su dio obrane domovine a Knin je centralna lokacija koja simbolizira pobjedu nad dusmanima!

MA
Manolo46
00:55 07.05.2015.

Što ć Kolinda, Gotovina, Markač i Mareković s ovim domobranom Kotromanovićem, lažnim braniteljem Matićem, Milanovićem koji tvrdi da je Oluja zločin za koji je kriva država, Ostojićem koji je s britanskim obavještajima pokrenuo akciju uhićenja Gotovine zvanu "Cash", starim komunjarom Lekom i ubačenim KOS-ovcem Stipetićem i Josipovićevim kadrom Lovrićem? Naših samo četiri a njihovih 7. Moraju komunjare pokazivati dominaciju, a kad see ratovalo nije ih bilo nigdje ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije