KOBNA UBODNA RANA

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Grčka policija podijelila snimke posljednjih trenutaka života ubijenog navijača

Preminuli grčki navijač
Foto: Twitter/Screenshot
17.08.2023.
u 16:27

Michalis je gubio snagu sa svakom sekundom, glava mu je klonula, a kada je pokušao ustati, vrlo je brzo pao natrag iza škrinje gdje se sklonio od napadača

Grčka policija podijelila je s lokalnim medijima snimke nadzornih kamera koje su zabilježile posljednje trenutke života 29-godišnjeg Michalisa Katsourisa koji je preminuo nakon sukoba grčkih navijača i BBB-a u Ateni pred deset dana.

Snimke su dio materijala koji Grčka policija koristi u istrazi kako bi razjasnila što se točno dogodilo i tko je Michalisu zadao smrtonosan ubod. Grčki portal Protothema objavio je snimke te pojasnio što se točno na njima vidi.

U prvoj snimci Michalis dotrčava do kioska, nosi plavu majicu kojom se širi krv od rane koju je zadobio i kratke hlače, preko glave ima kapuljaču a u lijevoj ruci nosi kacigu. Pred kioskom su u tom trenutku bile dvije osobe, a prema navodima grčkog medija, radi se o vlasnicima tog objekta. Michalis se progurao kraj njih i sjeo iza škrinje sa sladoledima kako bi se sakrio, stoji u policijskom izvješću.

Jedan od vlasnika mu je prišao te su kratko razgovarali. Uskoro im se pridružio još jedan muškarac. Na sljedećoj se snimci vidi kako jedna osoba ulazi u prostor kioska te drugoj dodaje veliku rolu papira kojom su pokušali zaustaviti Michalisovo krvarenje, no to im nije pošlo za rukom.

Htjeli su mu dati vode te obavijestiti hitne službe o njegovom stanju, no sve se odvilo vrlo brzo. Michalis je gubio snagu sa svakom sekundom, glava mu je klonula, a kada je pokušao ustati, vrlo je brzo pao natrag iza škrinje gdje se sklonio od napadača. Prema policijskom izvješću, ubod u brahijalnu arteriju bio je fatalan za 29-godišnjaka.

VIDEO Grčka policija pregledala mobitele BBB-a, objavljeno što je jedan od njih pretraživao

 

 

Ključne riječi

Komentara 29

LU
Ludwik
16:39 17.08.2023.

Al ga Grci muljaju! Imaju snimke, svjedoke, "oružje", osumljičene u pritvoru, rezultate DNK analize... I ne mogu kao otkriti tko ga je odalamio?! Ili su potpuni nesposobnjakovići ili žele prikrpiti našima zločin koji su huligani AEK greškom počinili nad svojim kolegom misleći da je Hrvat...

FI
Fileki
16:53 17.08.2023.

A samo je htio kavu popit i pročitat evanđelje, u fantomki i kacigi, s nožinom u ruci, trčeći

Avatar John Dillinger
John Dillinger
16:34 17.08.2023.

Da si je komprimirao ranu vjerojatno bi ostao živ. Vjerojatno je i on ispikao nekoga pa je htio pobjeci sa mjesta događaja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije