Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADNUT REMORKER 'SATURN'

VIDEO Ukrajinci tvrde da su uništili još jedan ruski brod, objavili snimku: 'Pomorski udar. Svi pogoci u cilj'

Uništenje još jednoga ruskog broda
Telegram kanal ukrajinske obavještajne službe
06.06.2024.
u 14:41

Glasnogovornik ukrajinske Glavne obavještajne uprave je objavio kako je jedna od njegovih jedinica uspješno napala i uništila ruski remorker "Saturn".

Ukrajinska obavještajna služba objavila je u četvrtak video koji navodno prikazuje trenutak kada su snage Kijeva uništile ruski remorker u vodama anektiranog Krima pomoću mornaričkih bespilotnih dronova kamikaza.

"Pomorski udar. Svi pogoci u cilj. Minus još jedan neprijateljski brod", rekao je glasnogovornik ukrajinske Glavne obavještajne uprave (GUR) Andrij Jusov. GUR je objavio kako je jedna od njegovih jedinica uspješno napala i uništila ruski remorker "Saturn".

“Dana 6. lipnja specijalna postrojba 9. odjela Obavještajne službe obrane Ukrajine uz obalu privremeno okupiranog Krima uspješno je napala ruski tegljač projekta 498 Saturn ili Protey”, stoji u priopćenju GUR-a. "Još jedan brod koji je pripadao ruskim osvajačima je uništen", dodaje se u priopćenju. "Razorna požarna šteta nanesena je nakon uspješnog proboja ruske linije obrambenih barijera u Crnom moru."

Naime, zanimljivo je i kako snimka pokazuje prolazak mornaričkog bespilotnog kamikaza drona kroz morsku barijeru na ulazu u luku. Barijere su postavljene da spriječe ulazak takvim plovilima, ali očito bez uspjeha.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Putinova 'Sotona' nanišanila je 14 meta: Ako dođe do nuklearnog rata, Rusija će prvo gađati ove lokacije

Uništenje još jednoga ruskog broda
1/29
Ključne riječi

Komentara 10

DC
DC
15:29 06.06.2024.

Napadaju se remorkeri.

SE
Serengeti
19:30 06.06.2024.

Ogromni uspjeh ukrajinske vojske - uništili su ruski remorker. Čudi me da ova vijest nije na naslovnici jer je tako važna. 🤣😂

Avatar mi hrvati
mi hrvati
04:35 07.06.2024.

opet nam braca pravoslavna Jukrajinci pobjedjuju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije