Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

VIDEO Veliki požar u Banjoj Luci: Vatra progutala tvornicu papira, zaposlenici evakuirani

Pogled iz zraka na požar koji je progutao banjalučku tvornicu papira Celex
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/3
24.08.2023.
u 20:53

Veliki plamen progutao je dio tvornice, a još nisu poznati razmjeri štete koja je nastala

Veliki požar izbio je ovog četvrtka u poslijepodnevnim satima u tvornici papira u Banjoj Luci. Svi su zaposlenici tvornice Celexa, objavio je Klix.ba, bili evakuirani te nije bilo ozlijeđenih. 

Veliki plamen progutao je dio tvornice, a još nisu poznati razmjeri štete koja je nastala. Na teren su bile izašle vatrogasne i policijske ekipe, a mještani neko vrijeme nisu smjeli proći naseljom. 

Uzrok požara, navodi portal, bit će naknadno objavljen. Zapovjednik vatrogasaca u Banjoj Luci Miroslav Malinić naknadno je za RTVBN potvrdio kako je požar stavljen pod kontrolu te se nadaju kako će ga u idućim satima uspjeti ugasiti. 

- Veliki požar koji je danas zahvatio banjalučku firmu Celeks, još nije ugašen ali su ga vatrogasci uspjeli staviti pod kontrulu i spriječiti dalje širenje - poručio je. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije