ZASUTPNIČKO PITANJE

Vidović pita premijera: Je li postoji neformalna 'Borg grupa' koja je lobirala kod kupnje aviona?

Franko Vidović
Patrik Macek/PIXSELL
18.05.2018.
u 15:59

Vidovića zanima ima li premijer još formiranih neformalnih grupa koje imaju mogućnost utjecati na proces donošenja zakona u RH mimo uobičajene zakonske procedure.

Saborski zastupnik SDP-a Franko Vidović nakon objavljenih mailova kroz aferu “Hotmail” o grupi Borg uputio je danas zastupničko pitanje predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću.

Vidovića zanima ima li premijer još formiranih neformalnih grupa koje imaju mogućnost utjecati na proces donošenja zakona u RH mimo uobičajene zakonske procedure. 

Franko Vidović
1/4

– Također vas pitam da li je možda postojala slična neformalna “Borg” grupa koja je “lobirala” kod nabave i kupnje borbenih zrakoplova, upitao je Vidović.

Komentara 11

BR
Brontops
16:38 18.05.2018.

Uistinu bi trebalo iskopcati baterije skizofrenicnim oporbenjacima u Saboru. Grbinu zbog izjave o predsjednici treba zabraniti ulazak u Sabor!

DU
Deleted user
17:17 18.05.2018.

Samo još jedan dokaz da bi trebalo izborni zakon mijenjati a sa njim uvesti i praksu da izabrani zastupnici moraju donijeti uvjerenje o psihičkoj sposobnosti odnosno nesposobnosti a ovom zasjedanju ima ih velik broj koji ne bi prošli taj test.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
18:22 18.05.2018.

Postoji. Zove se Svastika Group.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije