VILIM RIBIĆ:

'Vilim Ribić nije nerazuman čovjek već je to Linić'

vilim ribić
Sanjin Strukić/PIXSELL
17.05.2013.
u 15:16

Slavko Linić i Zoran Milanović tražili su od nas sve, a nisu bili spremni niti na najmanji ustupak, tvrdi čelnik NSZ-a

Vilim Ribić, predsjednik Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja (NSS), danas je priopćenjem reagirao na prozivke koje mu je jučer uputio ministar financija Slavko Linić.

\"Vilim Ribić nije nerazuman čovjek kao što tvrdi Slavko Linić, već je istina obrnuta. Vilim Ribić je mogao sa svim Vladama do sada potpisivati mnogobrojne sporazume. Nitko se tada nije bojao Vilima Ribića, već je on bio sposoban za kompromis. U demokraciji politika ne može davati rezultata ako nije u stanju doći do kompromisa. Takva je politika, bez kompromisa, moguća samo u diktaturi\", navodi Ribić u priopćenju u kojemu više puta o sebi govori u trećem licu.

Linića je optužio za vrijeđanje te ga je nazvao nerazumnim čovjekom.

\"I s ovom Vladom bili smo spremni za kompromis. Nudili smo odustajanje od prava pod uvjetom da nam se to vrati kada zemlja izađe iz krize. Slavko Linić i Zoran Milanović tražili su od nas sve, a nisu bili spremni niti na najmanji ustupak. Ako je kompromis znak razuma, potpuno je jasno da je nerazuman čovjek Slavko Linić\", tvrdi Ribić.

>> Ribić: Milanović je agresivni, netolerantni marksist

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije