LUDOST ILI HRABROST

VIDEO Kako se samo usudio: Pogledajte koga je ovaj vozač zatekao u tunelu

Foto: Google Street View
24.09.2020.
u 09:36

Vozač automobila snimio je muškarca na romobilu u tunelu koji povezuje gradove Liverpool i Birkenhead

Vozača električnih romobila sve je više na ulicama, a budući da su romobili sve brži, mnogi ih voze po cesti iako je to u mnogim državama zabranjeno.

U Engleskoj se jedan muškarac električnim romobilom odlučio provozati kroz 1,6 kilometara dug tunel zbog čega ga je zaustavila policija.

Naime, vozač automobila snimio je muškarca na romobilu u tunelu koji povezuje gradove Liverpool i Birkenhead. S vozačem su u automobilu bili žena i beba.

– Električni romobili nisu dopušteni u tunelima ni pod kojim uvjetima i svi koji se voze kroz njih bit će sankcionirani. U ovom slučaju, vozača romobila zaustavila je policija i ukorila ga – rekao je glasnogovornik tvrtke pod čijim je nadzorom tunel.

Od početka srpnja vožnja unajmljenih električnih romobila dopuštena je po cestama i biciklističkim stazama u Velikoj Britaniji, no i dalje nije dopušteno voziti privatne električne romobile po kolnicima. Za unajmljivanje romobila treba se imati vozačka dozvola i najmanje 16 godina, a maksimalna brzina vožnje je 25 kilometara na sat te bi vozači trebali nositi kacigu.

Ključne riječi

Komentara 1

NL
ne_lupetkajte
08:16 27.09.2020.

Ajd sto vozi elektricni romobil u tunelu, al' sto vozi u krivom smjeru, pa se sad i ostali ugledali na njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije