Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVATIO SE ZA KROV

Nestvarni prizor na autocesti: Vozači u čudu gledali što to gmiže po automobilu

Road in center of Beijing
Foto: Wiktor Dabkowski
1/3
12.07.2022.
u 12:43

Zmija je prevezena do veterinara te su joj ustanovljene manje ozljede

Vozači na autocesti u Kini ostali su šokirani nakon što su ugledali golemog pitona kako izlazi iz jednog automobila koji se vozio po autocesti. 

Fotografije objavljene na društvenim mrežama odmah su privukle pozornost korisnika. Naime, burmanski piton izgmizao je iz automobila kroz prozor, a u jednom trenutku je i pao s automobila pa su ga morale spasiti dežurne službe.

Zmija je prevezena do veterianara te su joj ustanovljene manje ozljede

– Pretpostavljam da se radi o ljubimcu vlasnika s obzirom na to da je izašao kroz prozor – kazao je jedan vozač koji je svjedočio prizoru. 

Policija sad pokušava pronaći vlasnika zmije koji je dopustio da se ovako nešto dogodi. 

>> VIDEO Sezona je osa i stršljena, evo kako ih se najbrže riješiti

Ključne riječi

Komentara 2

MR
Mrkonja
08:34 13.07.2022.

U autima voze zmije i pse i ugrozavaju mentalno zdravu populaciju ove zemlje. Djecu, male Andjele, ostavljaju na vrucinama zakljucanu i samu. Ulicama i plazama se vise ne moze sa djecom bezbjedno prosetati od dzukela i njihovog odvartnog izmeta. Boze,e, pomozi i izlijeci ove bolesnike.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:18 13.07.2022.

Klimatske promijene? U autu je zmijurini bilo prevruce pa je izasla? Usput da sam ja vozil iza ne da bi ga zgazil neg bi i par puta isel riki- naprijed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije