Zašto Milanović voli Dodika, a bježi od Pelosi? Je li to proxy ljubav ili rat?

27.10.2022. u 10:04

Xi je zbog Pelosi poslao stotinu borbenih zrakoplova u tajvanski tjesnac. No, da je Milanović poslao poruku Xiju da se ne uzbuđuje, jer Pelosi "uskoro ionako odlazi", možda bismo izbjegli krizu

Komentara 38

DU
Deleted user
11:28 27.10.2022.

meni je uvijek bilo smjesno sto ga mediji (lijevi) proglasavaju super pametnim i najvecim politickim talentom u HR. On je populist najgore trump-ove vrste, a za to nije potrebna pamet nego los karakter i obraz kao djon.

MI
Miko33
10:54 27.10.2022.

Naš predsjednik sramoti Hrvatsku po svijetu gdje god stigne.

KO
Kološanin
10:37 27.10.2022.

Odgovor ste mogli pročitati u ruskim medijima. Izvještavajući o summitu Krimske platforme u Zagrebu, ruski mediji su skup ocijenili kao "gubitak vremena", ali svi od reda hvale Milanovića zbog odbijanja susreta s Pelosi, citirajući i "nadožuntavajući" razloge zbog čega je to uradio. Da je Milanović primio Pelosi, iz ruskih medija mi ne bi saznali što rusi o tome misle, ali bi on sigurno saznao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije