JAVNI APEL

Ako ste vidjeli nešto, javite se zagrebačkoj policiji: Došlo je do prometne nesreće, traže se svjedoci

Zagreb: Nekoliko vozila sudjelovalo je u prometnoj nesreći kod trgovačkog centra u Buzinu
Igor Kralj/PIXSELL
01.08.2024.
u 11:35

Do nesreće je došlo u ponedjeljak, 30. srpnja na raskrižju Prilaza baruna Filipovića, Vodovodne ulice i Ulice grada Mainza

Ovog ponedjeljka u centru Zagreba došlo je do prometne nesreće u kojoj je nastala materijalna šteta, a zagrebačka policija sad moli sve one koji bi mogli znati nešto više da se jave i pruže prijeko potrebne informacije. 

"​Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće, pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192. U ponedjeljak, 30. srpnja 2024. oko 6 sati na raskrižju Prilaza baruna Filipovića, Vodovodne ulice i Ulice grada Mainza, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobil marke BMW sive boje i osobni automobil marke Peugeot, također sive boje", poručili su u Policijskoj upravi zagrebačkoj. 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Castro
Castro
12:13 01.08.2024.

Prometna ne moze proci bez bmw-a... ili je pobjegao ili je prosao kroz crveno ili pokupio nekog na pjesackom ili nogostupu...znas odmah da je bmw...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije