Životinjski vrt u Maksimiru

[ANKETA] U Zoološkom odmorimo živce, a volimo upoznati i njegove nove stanovnike

zoološki vrt
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/4
22.04.2016.
u 08:00

U Zoološki vrt Zagreb stigao je komodski varan, najveći gušter na svijetu. Poznat još i kao komodski zmaj, ovaj gmaz može narasti čak do tri metra duljine

Tea Franjić, studentica, 19: Nisam čula da je u ZOO stigao varan, ali svakako ću ga otići pogledati. Svako malo se sjetim da bih se mogla prošetati vrtom, voljela bih imati više slobodnog vremena.

Jasna Perčinlić, umirovljenica, 68: Iskreno, nisam odavno bila u Zoološkom vrtu. Nisam u nekim godinama kad bi me životinje posebno zanimale pa mogu reći da se do vrta odšećem jednom u deset godina.

Ines Miščević, studentica, 19: Volim Zoološki vrt i kad dođe neka nova životinja, uvijek se trudim da je idem upoznati. Većinu slobodnog vremena učim, ali Maksimir je sam po sebi predah.

>>Smaže svinju pa je onda tjedan dana miran

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije