ODRŽAO KONFERENCIJU

Bernardić najavio kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika: 'Vraćam se svojoj prvoj ljubavi'

Zagreb: Davor Bernardić održao konferenciju za medije o plinskoj opskrbi
Neva Zganec/PIXSELL
25.08.2024.
u 14:30

Mogu, i osjećam da mogu dati puno toga za ovaj grad s timom uspješnih i kvalitetnih ljudi, kazao je Bernardić

Predsjednik zagrebačkih Socijaldemokrata Davor Bernardić, kako prenosi HRT, upozorio je na loše stanje odlagališta otpada Jakuševec. Kada se za manje od godinu dana, istaknuo je, popuni ploha 6, Jakuševec više neće moći primati otpad. Stoga je apelirao da se što prije krene u sanaciju te nađe alternativna lokacija za odlaganje zagrebačkog otpada. 

Bernardić je tom prigodom i najavio svoju kandidaturu na izborima za zagrebačkog gradonačelnika koji će se održati iduće godine. 

VEZANI ČLANCI: 

– Radim ozbiljno na pripremi svoje kao nezavisni kandidat za gradonačelnika grada Zagreba. Ja sam u Hrvatskom saboru bio pet mandata. Meni je Hrvatskog sabora itekako dosta i vraćam se prvoj ljubavi, a to je grad Zagreb, nečim čime sam se bavio deset godina čak i u vrijeme dok sam bio predsjednik Gradske skupštine, koju nikad nisam napustio. Mogu, i osjećam da mogu dati puno toga za ovaj grad s timom uspješnih i kvalitetnih ljudi – naglasio je Bernardić.

Komentara 1

TM
trade_mark
09:26 26.08.2024.

hahahahaha! šanse ko glineni golub!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije