Večernjakova kugla

Božićna čarolija 
u Arena Centru

Božić
13.12.2014.
u 08:13

Kupujte u Arena Centru, ostvarite popuste uz kupone Večernjeg lista 
i sudjelujte u nagradnoj igri 
s ukupnim nagradnim fondom od 
20.000 kuna

Još ovaj vikend u Arena Centru traje Božićna čarolija, akcija Večernjeg lista i Arena Centra koja vam omogućava najljepšu i najpovoljniju božićnu kupnju. Svi koji u popularnom zagrebačkom trgovačkom centru – Arena Centru kupe robe u vrijednosti od 50 kuna u trgovini će dobiti kupon koji trebaju popuniti i ubaciti u čarobnu nagradnu kutiju u veselom kutku Božićne čarolije (1. kat). Sudionike čekaju atraktivne nagrade: jedna nagrada od 10.000 kuna i deset nagrada od 1000 kuna na American Express kartici. Kupone možete ubaciti cijele subote i u nedjelju do 18 sati, kada će biti obavljeno javno izvlačenje nagrada. Imena sretnih dobitnika objavit ćemo u Večernjem listu najkasnije do 17. prosinca.

Božićnu čaroliju prati i bogat zabavni program koji će razveseliti sve prisutne. Mališani k tome svoje božićne želje mogu šapnuti Djedu Božićnjaku na uho, a sa susreta s njime ponijeti fotografiju za uspomenu. Možete se fotografirati i u snježnoj kugli Večernjeg lista te nam poslati svoje fotografije. Autor najzanimljivije od njih osvojit će smartphone Sony Xperia E3. Večernji list i Amex nude vam savršenu božićnu kupnju jer vam kuponi koje smo objavili u današnjem broju Večernjeg lista osiguravaju dodatni popust od deset posto na već postojeće popuste za plaćanje American Express karticom na 24 prodajna mjesta u Arena Centru. Dođite ovog vikenda u Arena Centar, zabavite se i uštedite!

Više informacija doznajte ovdje.

>> Uživajte u blagdanima uz jedinstveni božićni prilog Večernjeg lista

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije