Make a stand

Dubrovačka rock-atrakcija nakon Europe u zagrebačkoj Sobi

gruhak
PR foto
04.04.2013.
u 09:55

Bend Gruhak jedan je od najpopularnijih rock-proizvoda iz Dalmacije na YouTubeu

Dubrovačka classic rock-atrakcija nakon uspješne europske turneje nastupa u zagrebačkom klubu Soba ove subote, 6. travnja. 

Bend Gruhak jedan je od najpopularnijih rock-proizvoda iz Dalmacije na YouTubeu. 

Bend postoji desetak godina. Upravo su se vratili s prve europske turneje po Njemačkoj i Engleskoj, u kojima su promovirali album prvijenac „Make a stand“. Za turneju je ponajprije zaslužan YouTube jer su im se vrata Europe otvorila nakon milijun i pol klikova.

Dečki se također mogu pohvaliti i da su u Londonu svirali u jednom od najstarijih i kultnih klubova 100 Club i The Forum. Na jesen planiraju snimanje drugog albuma i povratak na europsku turneju.

Ovaj put dolaze i sa svojim autorskim pjesmama izdanim na albumu "Make a Stand", ali zaljubljenici u zlatna vremena rock and rolla zaprašit će i pokoju stvar Jimija Hendrixa, Led Zeppelina, Doorsa, AC/DC-a, Pink Floyda...

Ulaznica je 20 kuna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije