hrvatski velikan

Izložba život i djelo Antuna Radića otvara se sutra u Etnografskom muzeju u Zagrebu

Etnografski muzej
09.02.2023.
u 16:11

Život i djelo dr. Antuna Radića naziv je izložbe Domagoja Sremića kojom će svi posjetitelje Etnografskog muzeja od sutra u 18 sati imati priliku upoznati se s ostavštinom jednog od hrvatskih velikana.

- Izložbu otvaramo na datum smrti samog dr. Antuna Radića te se tako prisjećamo i upoznajemo s ostavštinom velikog pedagoškog vizionara, etnologa, političara i publicista - poručuju organizatori.

Nakon otvorenja slijedi predavanje autora Domagoja Sremića o prosvjetnom, kulturnom i političkom djelovanju dr. Antuna Radića, hrvatskog velikana i starijeg brata Stjepana Radića.

Izložba se može razgledati do 26. veljače 2023. godine, a postoji mogućnost i vodstva kroz izložbu uz prethodni dogovor.


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije