pripazite na to

Kaos u tramvajskom prometu jutros: Četiri linije zbog kvarova voze preusmjereno, očekuju se kašnjenja

Zagreb: Kvar tramvaja u jutarnjoj špici je izazvao zastoj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
29.12.2022.
u 07:26

Kašnjenja, odnosno odstupanja od reda vožnje moguća su uslijed pojačanog prometa i korištenja zaobilaznih pravaca.

Zbog prometno-tehničkih poteškoća, linije 2, 9 i 13 zaobilaze Glavni kolodvor. Linija 2 prometuje obilazno Savskom i Ulicom grada Vukovara do svoje trase, linija 9 prometuje preko Trga bana Josipa Jelačića, a linija 13 s Trga žrtava fašizma prometuje Ulicom Franje Račkog i Jurišićevom do svoje trase te isto tako pri povratku.

Linija 4 prometuje redovnom trasom od Savskog mosta do Glavnog kolodvora, no zatim iz Draškovićeve skreće u Ulicu kneza Mislava te preko Trga žrtava fašizma, Zvonimirove, Šubićeve i Kvaternikovog trga prometuje do svoje redovne trase. Istom trasom prometuje pri povratku.

- Servisne ekipe intenzivno rade na otklanjanju poteškoća. - izvijestio je Zagrebački holding.

Ključne riječi

Komentara 1

JE
Jeronim1999
07:53 29.12.2022.

Krijumčari djece u Zambiji. Među uhićenima su 44-godišnji Damir Magić (44) i njegova supruga Nadica Magić (45), gitarist Hladnog piva, Zoran Subošić (52) i njegova supruga Azra Imamović Subošić (41), zaposlenica Ustavnog suda, zagrebački veterinar Ladislav Peršić (42) sa suprugom Aleksandrom (40) te LGBTIQ aktivistica i vijećnica Možemo koja je rođena pod imenom Dalija Pintarić (45) i njezina partnerica Ivona (36), pa se postavlja pitanje zašto mediji skrivaju njihove identitete, iako su zambijski mediji prenijeli izvješće policije s punim imenima i prezimenima. Dapače, Jutarnji list je isprva objavio imena no nakon nečije intervencije, odlučio ih je sakriti. Dalija Pintarić je prvotno bila lezbijka, a zatim je odlučila napraviti tzv. “operaciju spola” te “postati muško”, stoga je promijenila ime u Noah Pintarić, a zatim u Noah Kraljević. Ona bi stoga mogla biti, nakon prvog muškarca u ženskom zatvoru i prvi slučaj žene u muškom zatvoru. Dalija Pintarić odnosno Noah Kraljević proglašen LGBTIQ osobom godine Dok se još prezivala Pintarić, Noah je 2014. godine na 13. homoseksualnoj povorci dobila nagradu za LGBTIQ osobu godine, a 2017. godine postala je, te je do danas vijećnik mjesnog odbora “Samoborček”, Trešnjevka u kvoti stranke Zagreb je naš na čijem je čelu današnji gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević. Danas, nakon što je počela piti hormone zbog kojih je dobila dlake i bradu, Noah Kraljević je najpoznatija po transrodnom aktivizmu te je bila jedna od osnivač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije