globalna akcija

Knjige ili odjeća na prvom Danu razmjene

Matija Raos
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
31.05.2014.
u 11:30

U dvorištu bivše vojne bolnice u Vlaškoj 87 sutra u podne počinje Sharing day u sklopu dizajnerske manifestacije Dan D

Knjiga, nakit, ploča, odjeća ili nešto slično što vam trenutačno ne treba, sutra točno u podne možete razmijeniti na prvom hrvatskom Sharing Dayu, odnosno, razmjeni dizajnerskih predmeta prema principu uzimanja i davanja jedne stvari za drugu bez novčane naknade.

Riječ je o globalnoj akciji koja okuplja više od 70 milijuna ljudi, a u Zagrebu će se održati u sklopu dizajnerske manifestacije Dan D u dvorištu bivše vojne bolnice u Vlaškoj 87. Organizator Sharing Daya je Coworking Croatia, program profesionalne samoodrživosti koji provodi Hrvatsko Društvo nezavisnih profesionalaca.

–Ovo je značajno jer, osim što okuplja ljude različitih interesa, prilika je da se na edukativan i praktičan način posjetiteljima približi ekonomija dijeljenja kroz razmjenu predmeta koji se ne koriste, a koji, pak, mogu obradovati drugu osobu - poručio je Matija Raos, predsjednik HDNP-a.

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije