KONFERENCIJA ZA MEDIJE

Lovrić: 'Zbog Tomaševićeve nesposobnosti građani moraju platiti 18 milijuna eura'

Foto: Plavi grad
1/2
13.09.2024.
u 14:15

– Ako uzmemo Vodovod i odvodnju, ako uzmemo Srebrnjak i ako sad dodamo i Bazen Špansko i brojne druge projekte, šteta prelazi 500 milijuna eura. To je onaj novac koji smo mogli dobiti iz EU fondova da je funkcionirala gradska vlast i da je Tomašević sa svojim suradnicima znao raditi svoj posao – naglasio je.

Stranka Plavi grad sazvala je današnju konferenciju za medije nakon najnovije tužbe koju je Zagreb izgubio. Grad je, naime, aplicirao za bespovratna europska sredstva za izgradnju bazena u Španskom. Procjena je bila da će se od europskih sredstava dobiti 18 milijuna eura, no zbog nepotpune dokumentacije, Ministarstvo turizma odbilo je zahtjev. Gradonačelnik Tomašević je tada odlučio podnijeti tužbu no, jučer je stigla presuda kojom se tužbeni zahtjev Grada odbija te se potvrđuje da je Ministarstvo turizma postupilo ispravno u odbijanju nepotpune dokumentacije.

– Time mi dolazimo u situaciju da će još jednom, po tko zna koji put, građani Grada Zagreba Tomaševićevu nesposobnost i nesposobnost njegove vlasti platiti 18 milijuna eura – rekao je Ivica Lovrić i dodao da s ovih 18 milijuna eura Tomaševićevi propusti kada je u pitanju povlačenje sredstava iz EU fondova dosežu vrhunac.

POVEZANI ČLANCI:

– Ako uzmemo Vodovod i odvodnju, ako uzmemo Srebrnjak i ako sad dodamo i Bazen Špansko i brojne druge projekte, šteta prelazi 500 milijuna eura. To je onaj novac koji smo mogli dobiti iz EU fondova da je funkcionirala gradska vlast i da je Tomašević sa svojim suradnicima znao raditi svoj posao – naglasio je.

Komentara 4

NI
nigdar
22:06 15.09.2024.

Mi nismo imali ništa od vaše sposobnosti ali vi i vaša svita bogmeć da.

Avatar eli974
eli974
23:04 13.09.2024.

Ono kad Lovrić nešto komentira,nisam znao da postoji dok Bandić nije umro.

ZO
Zorica48
14:54 13.09.2024.

Pazi tko se javlja. Koliko ste vi bandicevci pokrali gradjane? Sto je sa Pripuzima-Zicarom- koliko ste zamracili novaca pri gradnji stanova u Podbrezju-trebalo bi vidjeti tko.je kupio tamo stanove a i tko je dobio.stanove kao socijalni slucajevi. Ima jos punono toga. Price oko prodaje-kupnje-zamjena zemljista u Zagrebu. Pa i price da je Bandic dobio cusku od.Pripuza. I zato molim da se gospoda Lovric-Berbardic-Herman'-Petek a narocito gospodja Vasic nikako i nikada ne javljaju i komentiraju dogadjaje u nasem gradu. A narocito da i pomisle o kandidaturi za gradonacelnika. To Zagrebcani.nece dozvoliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije