kao na filmu

Mladići probili rupu u zidu kako bi provalili u trgovinu

provala
ilustracija
30.03.2016.
u 08:00

Mora da su bili žgoljavi – “prolaz” koji su napravili širok je jedva 40-ak cm, opisuju u trgovini u Brckovljanima

– Pretpostavljali smo da su provalnici žgoljavi jer je rupa koju su probili u zidu kako bi provalili u trgovinu visoka osamdesetak i široka jedva četrdeset centimetara – kazala nam je zaposlenica trgovine Lonia u Brckovljanima pokraj Dugog Sela u koju su prošlog tjedna pod okriljem noći pokušala provaliti dvojica mladića od 20 i 22 godine.

Najprije su ušli u otključanu šupu koja se nalazi uz trgovinu, a zatim su razbili tanki zid obložen knaufom koji dijeli šupu i skladište trgovine. Nakon što su ušli u skladištu iz kojeg su namjeravali ući u samu trgovinu, upalio se alarm, nakon čega je dvojac pobjegao neobavljena posla.

Iste noći provalili su i obližnju osnovnu školu te u još pet poduzeća u kojima su obili aparate za sokove i grickalice iz kojih su potom krali novac i žetone. U svom noćnom pohodu “zaradili” su oko 8400 kuna, a uhićeni su nekoliko dana nakon toga. Obojica su policiji otprije poznata zbog više desetaka krađa koje su već bili činili i kao maloljetnici, a zanimljivo je da se dvojcu na meti našlo i poduzeće Monting u kojemu je 20-godišnjak bio zaposlen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije