Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buna u Resničkom gaju

Mora li se biootpad voziti na Čulinečku? 'Jedino kada padnu kiše lakše se diše'

Hana Ivković Šimičić/Čitatelj
03.07.2024.
u 08:00

Biootpad se dovozi u pogon tvrtke 3KF na Čulinečkoj cesti, a ondje se pretovaruje pa odlazi na daljnju obradu izvan grada. Iz tvrtke napominju kako čine sve da proces ubrzaju i učine maksimalno sterilnim te da miris što više neutraliziraju.

Komentara 21

SP
Spezzi
08:30 03.07.2024.

Najbolje da Promašević raspiše natječaj da mu netko drugi vodi grad i gradske poslove, a on da si uzme slobodnog vremena za valjanje po asfaltu i crtanje mačkica. Ionako sve poslove u gradu sada vode privatne firme, jer su sve gradske u 3 godine potpuno upropastili. A mediji ga i dalje štite...

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
08:51 03.07.2024.

mozemo aktivisti koji su samo najgluplje ljude u zagrebu zaveli. ovaca nam ocito ne fali

ZA
Zagrebčanka
09:08 03.07.2024.

Tomašević je od Zagreba napravio Augijeve štale. Sad moramo naći novogi Herakla da to očisti kad kreator napusti položaj i vrati se šaranju po ulicama i protestima protiv loše gradske uprave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije