završen očevid

Nesreća u Zagrebu na križanju Branimirove i Držićeve: U tijeku normalizacija prometa

Nesreća na Držićevoj
Foto: Čitatelj
1/3
15.06.2022.
u 07:39

ZET je izvjestio da je u međuvremenu završen očevid na raskrižju Držićeve i Branimirove te su tramvaji linija 2, 5, 6, 7 i 8 vraćeni na svoje uobičajene trase.

Rano jutros na križanju Branimirove i Držićeve ulice u Zagrebu dogodila se prometna nesreća. Linije tramvaja 2, 6 ,7 i 8 prometovale su obilazno. ZET je izvijestio da je u međuvremenu završen očevid na raskrižju Držićeve i Branimirove te su tramvaji vraćeni na svoje uobičajene trase. 

Podsjetimo, u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu u Zagrebu na Aveniji Marina Držića, ozlijeđene su četiri osobe. Nesreća se dogodila oko 15.20 sati na tramvajskoj stanici ispod tzv. petlje u Aveniji Marina Držića, na kojoj je u tom trenutku bilo više osoba.

Policija je nakon provedenog očevida priopćila da je 57-godišnjak vozio Hondu lijevim prometnom trakom istočnog kolnika Držićeve te se dolaskom do blizine raskrižja spojnog kolnika Slavonske avenije nije držao sredine prometnog traka, zahvatio je rub kolnika nastavivši se dalje nekontrolirano kretati pa je naletio na nadstrešnicu tramvajske stanice. Policija je također izvijestila da je vozač imao 2,23 promila alkohola u krvi i da nije bježao s mjesta nesreće.

Video: Zagreb: Autom pokupio tramvajsku stanicu i pješake

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije