OD 15 DO 23 SATA

Plant Market stiže na Britanac: Razmijenite biljke i osvježite vlastiti vrt

Foto: Ernest Mazarekić
1/8
16.10.2024.
u 15:00

Za podizanje atmosfere bit će zadužen Zagrebački salonski kvartet, koji će i na otvorenom oživiti stare običaje salonskog muziciranja, a tu su i glazbenica Aklea Neon s konceptom "Freqs of Nature" u sklopu kojeg muzicira s biljkama te unikatni maskirani duet "Skier and Yeti" koji će voziti publiku kroz napeti superveleslalom funka, drum and bassa, low rocka i electra

Nakon prethodna tri izdanja koja su Branimir-plac pretvorila u pravu oazu u centru metropole, Plant Market u petak, od 15 do 23 sata, stiže i na Britanac. Posjetitelje, između ostalog, očekuje izložbeno-prodajni market s bogatom ponudom biljaka, cvijeća i opreme za uređenje doma i vrta, uz besplatne kreativne radionice za sve uzraste. Posebnu pažnju privući će razmjena biljaka u sklopu koje će posjetitelji moći donijeti svoje biljke, međusobno iz razmjenjivati te tako osvježiti svoj kućni vrt. 

– I ovog puta nam stižu sjajni izlagači, neke već znate, a neke tek trebate upoznati. Biljke.Plants, maheri za dugotrajne i samoodržive biljne terarije u boci, umjetnički rasadnik "Diši na Nos", hrvatsko egzotično voće i povrće Exotic King, Green&Out vrtni alkemičari, kokedama biljke u kugli od mahovine Hangin.garden, Hortiart s Kampicom prepunom bilja, Tirqiz divna kimona, keramika Koshmar Design, Triptih detalji za dom, Vert magazin, novi tiskani medij posvećen vrtlarstvu i životu na otvorenom zraku, trgovina bilja Walden Plants i Woona koja prerađuje otpadnu ovčju vunu iz Hrvatske u visokokvalitetno 100% organsko peletirano gnojivo s eko certifikatom – najavljuju organizatori. 

VEZANI ČLANCI: 

Za podizanje atmosfere bit će zadužen Zagrebački salonski kvartet, koji će i na otvorenom oživiti stare običaje salonskog muziciranja, a tu su i glazbenica Aklea Neon s konceptom "Freqs of Nature" u sklopu kojeg muzicira s biljkama te unikatni maskirani duet "Skier and Yeti" koji će voziti publiku kroz napeti superveleslalom funka, drum and bassa, low rocka i electra.

Cilj projekta je oživjeti zagrebačke tržnice kao zelene oaze u srcu grada, pružajući prostor za opuštanje i bijeg od svakodnevne žurbe. Četvrto izdanje Plant Marketa namijenjeno je ljubiteljima biljaka ali i svima koji kraj tjedna žele provesti u druženju i bogatom programu na popularnom zagrebačkom Britancu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije