ULOŽENO 130.000 EURA

Počeli radovi na uređenju zagrebačke tržnice: 'Želimo vratiti stari sjaj'

Počeli radovi na Trešnjevačkom placu
Grad Zagreb
17.08.2024.
u 16:19

Gradske tržnice objekti su od vitalnog značaja za gradske četvrti, ima ih dvadeset i njima upravlja Holdingova podružnica

Naredna četiri mjeseca trajat će radovi na uređenju oko 1400m2 sjevernog dijela tržnice na Trešnjevačkom trgu u vrijednosti oko 130.000 eura bez PDV-a, s ciljem uređenja novog reprezentativnog ulaza u Trešnjevački plac. Radovima na zahvatu od Ozaljske do južne strane kioska s cvijećem predviđena je zamjena postojećeg opločenja s betonskim pločama te uređenje zelenih otoka i fontane.

Ulaz u Trešnjevački plac dobit će i novi zdenac, tzv. francek. “Ovo je omiljeno mjesto susreta i okupljanja stanovnika ovog dijela Zagreba te me iznimno veseli što će prostor oko tržnice biti uređen. Gradske tržnice su prepoznatljiv simbol Zagreba u koje se godinama nije ulagalo. Svjesni smo njihove vrijednosti za grad i naše sugrađane te smo zato pokrenuli niz investicija kojima im želimo vratiti stari sjaj kako bi bile na ponos svim Zagrepčanima i Zagrepčankama“ rekao je gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Gradske tržnice objekti su od vitalnog značaja za gradske četvrti. Ima ih dvadeset i njima upravlja Holdingova podružnica Tržnice Zagreb. Uz potpuno novu zgradu tržnice u Vrapču, trenutno se izvode ili pripremaju veći radovi investicijskog održavanja na tržnicama Dolac, Utrine i Prečko.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 2

Avatar R2D2
R2D2
18:41 19.08.2024.

130.000 za uređenje tržnice.... Za te novce ne možete kupiti normalniji stan, a.vi ćete nekokoliko mjeseci uređivati tržnicu? Kaj budete četkicom za zube oribali asfalt i klupe?

BU
burza
12:56 21.08.2024.

Vratite kupce nizim cjenama a ne sjajem od njega se ne zivi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije